Curious?!

Hvad er Profhilo?


Profhilo er den allerførste injicerbare anti-aging behandling, som er baseret på højkoncentreret hyaluronsyre og som videnskabeligt bevist gør en forskel på stamcelleniveau. Profhilo stimulerer hudens egen produktion af hudens egen hyaluronsyre, collagen og elastin, som giver den opstrammende virkning i huden. Profhilo indeholder ikke BDDE. Dette er et stof som kryds-binder traditionelle fillers. Dette betyder at Profhilo er helt fri for syntetiske stoffer.
Hvordan foregår en behandling med profhilo?


Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en sygeplejerske. Du vil modtage alt relevant information omkring behandling med profhilo og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Når du kommer til din første behandling med Profhilo, vil din behandler tage en snak med dig omkring dine forventninger og i vil sammen ligge en plan, der passer præcis til dine behov og ønsker. Hos BLOOM Copenhagen er det DIG der er i centrum. Med vores mange års erfaring som kosmetiske injektionsbehandlere, vil vi guide dig til den bedste behandling, som passer præcis til dig, så vi sikrer at du får det absolut bedste resultat. Selve behandlingen foregår ved, at Profhilo injiceres i små bolus(portioner) i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet. I nogle tilfælde begyndende blåfarvning i området som resultat af, at der er ramt en mindre blodkar, som vil give et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse. De fleste af de produkter som vi benytter, indeholder lokalbedøvelse, hvor effekten vil kunne mærkes i op til en time i det behandlede område.
Hvor længe holder resultatet med profhilo?


Holdbarheden på Profhilo er meget langsigtet, da behandlingen forbedrer din hud generelt. For at holde resultatet ved lige anbefaler vi 1 behandling hver 6 mdr.
Hvilket resultatet opnås med Profhilo?


Resultatet af behandlingen vil kunne ses ca. en til to måneder efter endt behandling. Resultatet vil være en glattere og strammere hud. Behandles ansigtet vil der normalt tydeligt kunne se en opstramning i underansigtet, specielt ved kæbelinjen. Huden ser friskere og mindre kreppet og tør ud og stråler med fornyet glød og energi.
Supplerende tilskud


  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

 
expressive arts

expressive arts

art medicine

art medicine

tarot art

tarot art

mask art

mask art

expressive arts cairo

expressive arts cairo

creative arts

creative arts

puppetry workshop

puppetry workshop

puppet making

puppet making

baggage

baggage

emotional mask

emotional mask

puppetry classes

puppetry classes

drama

drama

image theatre

image theatre

reiki egypt

reiki egypt

reiki

reiki

native healing

native healing

CONTACT

Your details were sent successfully!